27 mar. 2012

De la malul marii..



Urmariti-ne pe pagina noastra de Facebook.com/ComplexTuristicLivian!
**

1 mar. 2012

1 Martie 2012

Lăsați primăvara să vă pătrundă în suflet, să va încălzească și să vă umple de bucurie și iubire! Vă dorim o primăvară plină de împliniri!


14 ian. 2012

Activitatea pe Facebook


                  Suntem mândrii că numărul de like-uri al paginii noastre de Facebook crește pe zi ce trece. Deasemenea, conform unui sondaj , Stațiunea Costinești este preferata dumneavoastră, ea fiind urmată de Stațiunea Mamaia. Vă mulțumim pentru atenția acordată și sperăm ca pe viitor, numărul de membrii al paginii noastre să fie unul cât mai mare!  

               Like & Share:


Cu respect, Management-ul

24 nov. 2011

Livian Construct



Bine ai venit pe Facebook, Livian Construct ! 




             Fondata la data de 05.04.2007, firma noastra de constructii s-a facut recunoscuta de-a lungul anilor drept fiind o organizatie independenta, puternica in caracter si convingeri, deoarece pentru noi dezvoltarea se bazeaza pe stabilitate si inovatie. Prin activitatea desfasurata, ne propunem sa aducem un aport tehnic social si economic pe piata constructiilor din Romania, avand ca principal obiectiv satisfacerea totala a cerintelor clientilor nostri.
        Satisfacerea consumatorului se realizeaza prin stabilirea, aplicarea si mentinerea unui sistem de control asupra tuturor proceselor (de executie, tehnologice si speciale) desfasurate de LIVIAN CONSTRUCT, incepand de la primire, pe parcursul   tuturor etapelor de executie pana la finalizarea lucrarii.
   "O relatie relaxata cu beneficiarii reprezinta un start excelent pentru noua afacere."
Pentru mai multe detalii, contactati-ne la adresa:
https://www.facebook.com/LivianConstruct
- mgmt